İYİ’LER 4.’CÜ YAŞINI KUTLADI

İYİ’LER 4.’CÜ YAŞINI KUTLADI

Başkan Çirkin yıldönümü programına katıldı

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti, 4. Yılını görkemli bir törenle kutladı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Akşener’in yanı sıra Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve Hatay il yöneticileri katıldı. 26 Ekim 2017’de kurulan ve Türk siyasetine yeni bir soluk getiren İYİ Parti, 4. yaşını kutladı. Kurulduktan kısa bir süre sonra girdiği erken seçime TBMM’ye giren İYİ Parti, Türk siyasetinde de dengeleri değiştirdi. Gündeme getirdiği sorunlarla siyasetin gündemini belirlemede ana aktörlerden biri haline gelen ve son dönemde anketlerde oyları yükselen tek parti olarak dikkat çeken İYİ Parti, kuruluşunun 4. Yılını yoğun katılımlı bir programla kutladı.

ÇİRKİN: ATATÜRK’ÜN İZİNDE İLERLİYORUZ

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, partisinin yıldönümünü şu mesajla kutladı; “İYİ Parti ailesi, bundan 4 yıl önce, Türkiye’nin her alanda baş gösteren sorunlarına karşı bir güneş gibi doğdu. Bugün ise, adil düzen ve hür toplum için Ömer’in adaleti yolunda, Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru, ilk günkü kararlılıkla ve her gün daha da büyüyerek, güçlenerek yürüyor. Şükürler olsun. Bugün, İYİ Partimiz 4 yaşında. Kutlu olsun. Rabbim daha nice yaşlara eriştirsin inşallah”

AKŞENER PARTİLİLERE SESLENDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kongre merkezini dolduran partililere hitap etti. Başkan Akşener, “Dava arkadaşlarım; İyilik hareketimizi, 4 yıl önce, 25 Ekim’de, nice zorluklara, göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştınız. Duvarlar ördüler, yıkıp geçtiniz. “Yapamazsınız, 2 güne dağılırsınız.” dediler, ama sizler inandınız. Bana güvendiniz. Zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye hayalime, ortak oldunuz. Bu yolu, benimle birlikte yürümeye, söz verdiniz. Şükürler olsun, Yüce Allah, iyi niyetlerimizi geri çevirmedi. Bu aziz millet, bizleri sevdi, bağrına bastı. “Burada bir ışık var” dedi. “Burada, yanlış giden bir şeylere, ‘dur’ diyenler var” dedi. Milletimiz bize, teveccüh gösterdi. Nitekim göstermeye de devam ediyor. Ve büyük bir heyecanla görüyoruz ki; memleketin dört bir yanında, Millet Bizi Çağırıyor! Biz de, milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Onları, asla mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’yi, iyilikle düze çıkartacağız. Bu bizim, milletimize olan, vefa borcumuzdur. Bu bizim, milletimize olan, şeref sözümüzdür!” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.