KIZILAY ANTAKYA ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI

KIZILAY ANTAKYA ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI

Gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm kesimlerin takdirini kazanan iyilik hareketi Türk Kızılayı Antakya Şube yöneticileri Ramazan Bayramı’nda da çalışmalarına ara vermedi.

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde Hatay şehir Hastanesi’nde yatarak tedavi olan çocukların Ramazan Bayramlarını kutlayan Kızılay Antakya yöneticileri, çocuklara adeta çifte bayram sevinci yaşattı. Hastalığın en büyük ilacının moral olması prensibi ile hareket eden Türk Kızılayı Antakya Şubesi, Kızılay Gönüllüleriyle birlikte hazırlanılan oyuncakları ve bayram şekerlerini yatarak tedavi olan çocuklara takdim ettiler. Çocukların bayramlarını da kutlayan heyet onlara moral verebilmek için bu etkinliği tertip ettiklerini belirtti.

“ÇOCUKLARIN GÜLÜMSEMESİ DÜNYALARA BEDEL”

Kızılay Antakya Şubesinden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada; “Hatay şehir Hastanesinde yatarak tedavi olan çocuklarımızın Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladık. Şube Başkanımız İsmail Duyar ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile Kızılay Gönüllülerimizle birlikte hazırladığımız oyuncakları ve bayram şekerlerini yatarak tedavi olan çocuklarımızın bayramlarını kutlamak ve onlara moral verebilmek için hediyelerini teslim ettik. Çocukların gülümsemesi dünyalar bedeldi” ifadelerine yer verildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.