MHP İL TEŞKİLATI BELEN’DE BAYRAMLAŞTI

MHP İL TEŞKİLATI BELEN’DE BAYRAMLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanlığı, Belen’de düzenlenen il teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün ev sahipliği, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’ın mihmandarlığında gerçekleşen bayramlaşma programına MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

ALTAY: “BAYRAĞIMIZ BİR, BAYRAMIMIZ BİR!”

Bayramlaşma programı sonrası açıklamada bulunan MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay; “Kurban Bayramı münasebetiyle kıymetli yol arkadaşlarımızla MHP Hatay İl Başkanlığı olarak Belen’de bayramlaştık. Partimizde, şehrimizde, ilçelerimizde, mahallelerimizde özverili çalışmaları için her bir ülküdaşıma gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Sağlıkla nice Bayramlara…” dedi.

KAŞIKÇI: TÜRK-İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Kurban Bayramı’nın en fazla anlam kazandığı il olan Hatay’ımızda buruk bir bayramı daha karşılıyoruz. Kurban paylaşmak, kardeşlik ve dayanışma demektir. Kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Hatay’ımızda tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutluyor, gelecek bayramdan önce birçok depremzedeyi kalıcı konutlarında ziyaret etmeyi ümit ediyorum. Programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, Türk-İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

GÜL: İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Bayramlaşma programında konuşma yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Bu güzel bayram gününde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bayramlar dargınlıkların küskünlüklerin bittiği günlerdir. Komşunun komşuya, akrabanın akrabaya destek olduğu, iyiliklerin pekiştiği bir bayram. Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Birlik beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum. Bu vesileyle hac vazifesini yerine getiren kardeşlerimizin kutsal görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim nice bayramlara ulaştırsın. Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, parti ilçe başkanları, yöneticiler ve partililerin sohbetler edip birbirlerinin bayramını tebrik ettiği bayramlaşma çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.