AV. NİDAL HÜZMELİ’YE 100 GÜÇLÜ İNSAN BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

AV. NİDAL HÜZMELİ’YE 100 GÜÇLÜ İNSAN BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Hatay’ın başarılı avukatlarından Nidal Hüzmeli, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 güçlü insan ödülüne layık görüldü.Çalışkanlığı ile 100. yılda 100 güçlü insan belgeselinde yer alma başarısı gösteren Hüzmeli, ödülünü DEVA Partisi Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in elinden aldı. Hatay’da başarı yolunda hiçbir engeli tanımayan, avukatlık mesleğine ömrünü adayan, mesleğinin yanı sıra siyasette de adını çok geniş kitlelere duyuran Hüzmeli, görevini yaparken işine duyduğu saygı ve özveri; deprem bölgesindeki kadınlar ve çocuklar için gösterdiği mücadele dolaysıyla ödüle layık görüldüğü için çok memnun olduğunu kaydetti. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Güçlü İnsan Belgeseli Mersin’de çekimlere devam ediyor. Kendi mesleğinde başarı yakalayan yaşamıyla ve mücadele azmi ile topluma örnek olan her meslek grubu ve toplumun tüm kesimlerinden isimlerin olduğu 100 Güçlü İnsan Belgeselinde meslekteki başarılarıyla ve mücadele azmi ile rol model bir kadın olan Av. Nidal Hüzmeli de yer aldı.

ÇALIŞMALARIYLA TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Hatay’ın 15 ilçesinde toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen, mesleki başarısının yanı sıra özellikle kadın gücünü ön plana çıkarmak için çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Hüzmeli istikrarlı yükselişini sürdürerek çalışmalarına devam ediyor, doğru, dürüst ve ahlaklı siyaset ve hukuk söylemleriyle yoluna emin adımlarla devam eden Hüzmeli, aynı zamanda belgeselde başarı hikayesini anlattı. Belgeselde “Güçlü Kadınlar kendi başarı hikayesini yazarken, dünyanın kaderini değiştirirler.” mottosuyla topluma mesaj veren Av. Nidal Hüzmeli başarılı işler yapmaya devam ediyor.

HÜZMELİ 100 GÜÇLÜ İNSAN BELGESELİNDE YAŞAMINDAN KESİTLER SUNACAK

100 Güçlü İnsan Belgeseli Proje tasarımı Gazeteci Yazar Ufuk Cavlı’ya ait yönetmen koltuğunda Alican Kabağan Görüntü Yönetmeni koltuğunda ise Deniz Ali Çoban oturuyor. U&C Medya – DAC Yapım işbirliğinde çekilen belgeselin çekimlerine Mendegrampro ev sahipliği yapıyor. Çekimler tamamlandığında Ekim ayında muhteşem bir gala ile belgesel gösterime girecek. Çekimleri süren belgeselde Av. Nidal Hüzmeli de yaşamından kesitleri sunarak topluma rol model olacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.